İzleyiciler

1 Mart 2011 Salı

DİGİTÜRK KULLANICISI OLARAK DİGİTÜRKÜ KIN IYORUM...

                                 Dekopaj tepsi yaptık bol bol..





                               Gazetelik anahtarlık transfer tamamlama ve çatlatma.Alttaki eski saati yaprak varak kapladık...
Eğer bu kararın alınmasına neden oldularsa, birkaç kendini bilmez yüzünden bizleride cezalandırıyorlarsa 11 yıllık Dijitürk üyesi olarak kınıyorum,kızım ben annem ve onlarca arkadaşım Dijitürklü emin olun üyeliğimi iptal edebilirim herkes benim gibi yapıp protesto etsinler bakalım neler olacak...Moral sıfır ama eminim doğru yolu bulacaklardır..Bugün yapılanların çoğunun resmini çekmek bile istemedim inanın şevkim kırıldı..

5 yorum:

  1. eşimle inanın tam bunu konuştuk, blog kullanıcılarından mutlaka digitürk kullanıcıları vardır, bloglan kapatılmasını sebep göstererek aboneliklerini iptal edelerse çok sayıda abonelik iptali olursa bu kararı geri çekerlermi acaba diye konuşuyorduk, arkasından sizin postunuz geldi, inşallah bu bir rüyadır e yrın sabh hiç bir şey olmamış gibi olur :( hepimizin şevki kırıldı, sabah uyandığımda postuma nele yazarım diye düşünürken, şimdi yaıklarımı nasıl kurtarırım derdine düştüm :(

    YanıtlaSil
  2. Olá
    já sou seguidora e gosto bastante do blog.

    Já fui ao teus país é maravilhoso.

    Beijos
    Joana e Sofia

    YanıtlaSil
  3. Olá, como eu gostava de ver todos estes trabalhos, estão lindos, os papeis que usas são maravilhosos, lindos, adorei os teus tabuleiros.
    Espero que a tradução não troque tudo.
    Um beijo

    YanıtlaSil
  4. Facebook ta bir grup acildi Meral can, Bloguma dokunma gurubu. Bir cok kisi üyeligini iptal ettirdi. Hala geri adim atmiyorlar, simdi topu google a attilar. 7000 kisiyi gectik. Destek icin hesabi olanlar lütfen oradada seslerini duyursunlar.

    YanıtlaSil
  5. yazdıklarınızda çok haklısınız ve şahane şeyler çıkarmışsınız ortaya..çok beğendim :))

    YanıtlaSil