İzleyiciler

25 Kasım 2011 Cuma

ISTANBUL KAÇAMAĞI...

 Eminönünden manzaralar yeni fotoğraf makinamdan...........



     Mısır çarşısı.............


 Sepetleri çok severim..
    Burdaki kutucuya hep bakarım.........
             Nerde olsa çeker beni resimler..........

 Nurdancımmm bana kahve ısmarladı ama ben o kadar üşüdümki salep içtim.........
             Nurdanın şalına sarındım,sağol canım e sen gençsin üşümezsin.......
  Eminönü Kahve dünyasında Sahlepi deneyin çok güzeldi..........
           Ben görmeyelide zayıflamış Nurdancım..........
 VEEEE ŞARKHAN...............




         Bu çınar yapraklı rüzgar çanlarından ikimizde aldık..........
      Yaşlanıncada böyle verimli olmak istiyorum............






  Bu dükkan süperdi bendaha evvelde gitmiştim Nurdanıda götürdüm nereye bakacağını şaşırdı.....


   Ağaçlar,çiçekler,ferforje objeler hepsi ama hepsi çok zevkliydi..........

       Buda bizim 51 masamız laf aramızda 51 de üstüme yoktur..............
Öğretmenler günü çiçeklerimden evede getirdim......
Annem sarı nokta hastası, gözünde bayağı bir görme kaybı var o yüzden gözünden iğne oluyor, bugün onu hastaneye götürecektim ama klinikten aradılar Sağlık Bakanlığı bu ameliyatın parasını hastanelere ödemiyormuş eee dedim ne olacak haftaya çözülür dediler bu arada annem Emekli  sandığından emekli ne yapalım acil değil bekleriz dedik hoş Türkiyede o kadar kolay çözülmüyor böyle şeyler ama hayırlısı, sadede geleyim ben bugün kendime izin verdim ya kardeşimde aradı abla fotoğraf makinan geldi ama gümrüğe takılmış, internetten sipariş vermişti şans bana gülmüş daha evvelde getirtmişti o zaman gümrük parası ödememişler neyse gittik gümrük memuru sordu kaça alınmış diye bende saf saf gerçek fiatını söyledim % 20 vergi ödedim ama dedim ben ucuz söyleseydim daha az ödeyecektim dürüstlüğün ceremesi yani dedim, tabi gitmeden Nurdanı aramıştım işim bitince onu aradım Mısır çarşısında buluştuk,hava buuuzzz valla dondum Allahtan Nurdan şal takmış onu sardım ama soğuk bile bizi engellemedi birsürü cici aldım...

14 yorum:

  1. Canım benim,
    Çok keyifli bir öğleden sonra geçirdim. Zaten seninle olup, keyif almamak mümkün mü? Hep böyle kaçamaklar yap olur mu? Anneciğine acil şifalar diliyorum. Öpüyorum yanaklarından.
    NURDAN

    YanıtlaSil
  2. ne güzel birgün geçirmişsiniz ne hoş yerler fotoğraf kareleri çok güzel beyaz ferforjelere bayıldım 51 masanız harika annenizede acil şifalar diliyorum geçmiş olsun sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. sepetlere,kutucuya ve şarkhana bayıldım,
    umarım sorun çabuk çözülür ve anneniz daha iyi olur.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ne güzel bir gün olmuş..bu şark han ve pasta malzemeleri satılan yerleri öğrenmem gerek sanırım benim en kısa sürede :)anneciğinize geçmiş olsun..sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Ben de gitmek istiyorum o tükkana:) Çocuklar gibi hepsine saldırırım herhalde. Fotoğraflardan bile bir sürü şey beğendim:) Gününüz güzel geçmiş belli, çok sevindim. Fotoğraf makinen hayırlı olsun ablacım.
    Annene de geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  6. Anneciğine geçmiş olsun Meralciğim, umarım sorun çözülür. Sen dükkandan yayın yapmasanda öyle güzel resimler çekiyorsun ki sayende uzunca süredir gidemediğim şark hanı da gezmiş oldum. Bu arada neredeyse aynı saatlerde bölgesel olarak yakın yerdeymişiz (ben de İMÇ deydim) biraz daha aşağılara süzülseymişim ki acele işim olmasaydı düşündüm bir ara kahve dünyasında buluşacakmışız neredeyse:))

    YanıtlaSil
  7. Ayy inanmıyorum, bütün favori mekanlarımı fotoğraflamışsın ablacım.
    Daha geçen hafta ordaydım ama yinede içim gitti vallahi.
    Anneciğine şifalar dilerim.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Önce annenize tez zamanda hayırlı şifalar dilerim.,sonra meselemize gelelim.şarkhan ve eminönü benimde bayıldığım yerlerdendir.cebimde bir jeton parası kalana dek tüm paramı harcar,eve öyle dönerim.sevgler.

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun...emin önüne bir gün bile az geliyor dimi...

    YanıtlaSil
  10. Meralcim, yıllar yıllar oldu oralara gitmeyeli, oysa en sevdiğim yerdir, hele Tahtakale, bir gitsem kendimi kaybederim, günler yetmez, tabii maaşta:)) O dükkana beni sabah bırakın akşam alın, bayıldım :)
    Annene geçmiş olsun, sağlık konusunda sürekli değişiklik yapılmasındn ben de muzdaribin doğrusu, bir ödüyorlar, bir ödemeyi kaldırıyorlar, haberimiz bile olmuyor maalesef :(

    YanıtlaSil
  11. Görseller süper. İstanbulu çok seviyorum, ama beni bir o kadar da korkutuyor. Oraya geldiğimde ışınlanarak gezmek istiyorum he he. Güzel bir gün geçirmişsiniz ne mutlu sizlere.

    YanıtlaSil
  12. annenize geçmiş olsun, acil şifalar...
    geçen hafta o civarlardaydım, şu sizin oturup sahleplerinizi içtiğiniz yerde eşimle ben de oturmuştum:)) ama fotoğraflarını yayınladığnız hiçbir dükkanı ben göremedim, cumartesi olduğu için çok kalabalık ve çok soğuktu. gezmiş olduk, ufak tefek birşeyler alıp günü tamamladık, bi de çok soğuktu o günde:) bugün burada (bursa) deneyeceğim şansımı:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Annenize acil şifalar diliyorum inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur...İstanbul'u bende çok özledim fotoğraflar iyi geldi.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. bayılıyorum istanbula..gezmek gezmek gezmek..orda yürürken bile yorulmuyorum. bence büyülü bi yer 1 senedir gitmedim özlemişim valla çok kıskandım sizi :))
    (ilayda)

    YanıtlaSil