İzleyiciler

23 Ocak 2012 Pazartesi

ÇOK KIRGINIM ÇOK...


 Kenarlara pasta rölyefle kabarttık ve eskittik içine peçete ve şablon ekledik...

 Yanına ekmeklik veya peçetelikte olur onu yaptık...

 Çok soft oldu....
  Rümeysa kendine ayna boyadı daha evvel yaptığı sandığa uygun boyadı...

 Bu kuşlarda benimmmmRümeysa bana boyadı ben sade sevdim ....

 Bu kuş evleride biri Serabın biri iremin daha bitmedi ama böylebile güzeller...
 Peçeteyle çalışıldı...

 Önce pembeye boyadık sonra ortayı krem yapıp peçete el boyama ve kenara puantiye ekledik...

 Ayna yapıyoruz aşama aşama çekeceğim önce kreme boyadık kenarları bantlayıp antikui,n sürüp ağaç dokusu verdik...
Kurusun yarın tekrar bantlayıp öbür tarafı eskiteceğiz sonucu hep birlikte görürüz...
Günlerdir günlük blok istatistiklerine bakıyorum,en az 700 800 kişi blokta geziniyor ,yorumlara bakıyorum 9 veya on en fazla yirmi oda benim cevaplarımla, atanlarda hepaynı kişiler ,valla zamanım o kadar kısıtlıki fotoğraf çek yayın yap en az birsaat,  birileri yararlansın diye uğraşıyorum istediğim tekşey iki kelam, bana devamlı atanlara çok teşekkür ediyorum onlar kendilerini bilir,birde bazı blogları severek takip ediyorum güzel güzel yorumlar bırakıyorum bari bir kez olsun geri dönün yada yoruma cevap yazın yok anacım, nerde bundan sonra bana yorum atana atacağım,anlıyacağınız bugün çok kırgınım....

63 yorum:

  1. ben sizinle tanıştığım için çook memnunum
    iyiki tanıştık
    ellerinize sağlık.
    :))))))))

    YanıtlaSil
  2. elinize sağlık çok güzel olmuşlar,çalışmalarınızı takip ediyorum harikalar

    YanıtlaSil
  3. Canımcım, en sıkı takipcin benimmmmmm işte. Ayna olayı o ağaç gürünüm çok hoş şeyler çıkacak ortaya hissini yarattı bende. Bugünkü favorim güllü olan herşey.

    YanıtlaSil
  4. Canımsın Meral Hanımcığım ne olur kırılma. O kadar güzel şeyler üretiyorsunuz ki ve o kadar profesyonelce, her seferinde kendi adıma söylüyorum ne yazacağımı bilemiyorum. Ama bundan sonra olsun hep yorum yapacağım. Öpüyorum sizi sevgiyle ve de kucaklıyorum sımsıcacık.

    YanıtlaSil
  5. Meral ablacım hepimiz aynıyız.Birine 3-4 kere yorum yapıyosun ondan sonra belki karşılık veriyor.
    Dün ben yabancı bir blogda çok beğendiğim birşeye hemde türkçe yorum bıraktım.Bugün dönüp yorumum için teşekkür etmiş.
    Anladımki genellikle şahsen tanışan kişiler daha çok yorum bırakıyor.
    Boşver sen canını sıkma ablacım...
    Aynayıda çok merak ettim doğrusu..

    YanıtlaSil
  6. hassas olmanız normal sanatcı olmak böyle bişy :) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. Aaahh, aahh, hepimizde aynı dert var, bazen "sesim geliyor mu?" "otrada kimse yok mu" diye bağırası geliyor insanın değil mi? Boşver ablacım, yayınladığın her şey o kadar güzel ki, "kal" geliyor herhalde kızlara, nutku tutuluyor milletin, ondandır, diyelim, kendimizi üzmeyelim.

    YanıtlaSil
  8. Kıyamam ablacım ben sana:) Kırılma sen boşver. Yorumlar insanı mutlu ediyor elbette ama istatistikler zaten beğenilip, ziyaret edildiğini gösteriyor.
    Şu ağaç dokusunu yapan aparattan aldım ben de ama kullanmak kısmet olmadı. Küçük bir tepsinin dış kenarında denemek istiyorum. Püf noktalarını yazarsan memnun olurum. Ben antiquin ile değil de, iki farklı renk boya ile düşünüyorum.
    Yine hepsi çok güzel olmuşlar. Tamamlanmamışlar bile:) Pasta rölyef de çok yakışmış. Hemen ondan da edinmem lazım :) Ellerinize sağlık.
    Yoğun olduğunu biliyorum. Ne zaman fırsatın olursa o zaman cevaplarsın ablacım. Benim acelem yok:)
    Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  9. meral ablacım..vallahi kaç gündür senden ses seda çıkmayınca kendimi kör gibi hissettim..sadece haklısın diyorum..bana hiç yorum gelmiyo=))hemende kendime pay çıkarayım=))hiç utanmadan..seni kocaman seviyorum geniş bir yüreğin ve bitmeyen sabrın içinde minneettarım..

    YanıtlaSil
  10. meralciğim kırılmakta çok haklısın,ben de blogları dolaşıp hep güzel yorumlar yazarım bazen dönüşüm oluyor,insanlar çok meşgul her halde amannn boşver şekerim biz bize yeteriz.tepsilerine bayıldım,senden esinlendim artık hep beyaz çalışıyorum çok seviyorum beyazı yaa.en kısa zaman da görüşmek üzere kendine iyi bak

    YanıtlaSil
  11. Hay Allah..Çok severek izliyorum sizi Meral hanım.Ama haklısınız, hoşlandığım çalışmalarınıza daha çok yorum bırakmam lazım.Lütfen üzülmeyin...Aynanın devamını merak ettim.Tahta dokusu çok hoşuma gitti..

    YanıtlaSil
  12. Meral hanımcığım ,marifetli ablam yaptıklarına doyamadığım gibi hep yazasım olur sana...Sayfanda yaptıkların da çok güzel..Hatta sayende seneye kursa gideceğim kesin.Çok yapasım var bu güzelliklerden :)

    YanıtlaSil
  13. Bu konuda toplum olarak biraz tembeliz. Ama yaptıklarınız takip edilmiyor ve beklenmiyor olsa bu kadar ziyaretçi sayınız da olmaz. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  14. Vallahi kendimi çok mahcup hissettim. Yerden göğe haklısınız. Bahane olsun diye değil ama, biraz da kabahatlisi sizsiniz Meral Hanım'cığım. Çünkü bütün yaptıklarınız o kadar güzel ki, hep aynı beğeni sözlerini yazmaktan utanıyorum. Kelime haznemi geliştirmem lazım. Çok çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. haklısınız yerden göğe kadar hemde insan hissettiklerini söylemeli değil mi siz benim bu konudaki ilham perilerimden birisiniz emeklerinize sağlık kendi namıma bu konuda daha hassas olacagım meral hocam :)

    YanıtlaSil
  16. Özellikle İlk sıradaki tepsi ve ekmeklik farklı ve harika olmuş.

    Renkleri, uygulanan resimler, rölyef pasta vs. süper :)

    YanıtlaSil
  17. Merhaba Sevgili Meral
    Ellerine sağlık çok zevkli eşyalar üretiyorsun ve hiç hesap yapmadan bizlerlede paylaşıyorsun
    bu yüreğinin güzelliğini gösteriyor böylesi güzel yüreğe sahip bir insanda kimseye kırılmaz die düşünüyorum Selam ve sevgiler

    YanıtlaSil
  18. CANIM KIRILMA LÜTFEN SİZDEN O KADAR GÜZEL ŞEYLER ÖĞRENDİMKİ TANIŞTIĞIMA ÇOK MEMNUNUM ELLERİNİZE VE EMEĞİNİZE SAĞLIK.BİR GÜN AHŞAP BOYAMAYA BAŞLARSAM BUNUN SEBEBİ SİZ SEVGİLİ DOSTLAR OLUR.SEVGİLER

    YanıtlaSil
  19. canim benimmmmmmm
    kiyamam sana,ne desen haklisin
    senden cok sey ogrendim diyecektim
    utandim,herseyi senden ogrendim demek daha dogru
    butun yaptiklarin birbirinden guzel
    yorum almak,insani bi sonraki gune daha bir azimli yapiyor
    banada cok az yorum geliyor:))))))
    bunu paylasiyoruz seninle
    ama ben zaten blog dunyasinda dort ayi doldurmadim bile....
    seni hepimiz cok seviyoruzzzzzz

    YanıtlaSil
  20. hepside çok ğüzel olmuşlar.özellikle aynayı merakla bekliyorum.
    Meral hanım herzaman yorum yazamasamda sayfanızı herğün ziyaret ediyorum.
    sevğiler...

    YanıtlaSil
  21. ellerinize saglik harika gorunuyor
    Sevgiler
    Sefa

    YanıtlaSil
  22. Ayna çalışmanızı merakla takip edeceğim ne kadar da güzel bir şey oluyor:)))

    Yorum konusunda haklısınız ama. Bazen sayfayı gezenle yorum bırakanlara arasında ciddi uçurum oluyor malesef...

    YanıtlaSil
  23. uzulmeyın meral hanım sıze yıne atan var ya bana hıç kımse atmıyor bır veya ıkı kısı dısında onlarda bır atıyor devamı yok bende bu konuda cok uzgunum benım yorum sayımı toplasanız 15 degıldır oyuzden uzulmeyın bende herkese atıyorum ama bana yazan hiç yok :(

    YanıtlaSil
  24. Merhabalar.iadeyi ziyaret edeyim dedim ;)
    Çok güzel çalışmalarınız var.ellerinize sağlık..O ağaç dokusunu için kullandığınız malzeme nasıl bişey? resim olarak göstermeniz mümkün mü zahmet olmazsa..
    Blog yada face de çalışmlar için paylaşımlar yorumlar dediğiniz gibi oluyor bende üzülüyorum bakıp gidiliyor..İnsanların işine gelen şeyler oluyor :( Bende dün bunu face sayfasında dile getirdim.Bir iki kişi döndü bana aslında ben o kişilere değil başkalarınaydı tepki..Tepkim olan kişilerin gıkı çıkmıyor :s Emekten anlayan insanlar değillermiş demekki..

    YanıtlaSil
  25. Çok haklısınız, açık yüreklilikle ifade etmişsiniz. Yorumlar gerçekten insanı yüreklendirip, motive ediyor.

    YanıtlaSil
  26. ahh aahh meral ablacım ya ben napıyım yorular çok az izleyclerm bi arpa boyu yol alamadı bnde çok üzülüyorum ama sabrediyorum herkese yorum yapıyorum nerdeyse tüm izlediğim bloglara=( bz seni hep takip ediyoruz üzlme sen yaptıklarınz yine mükemml ellernze sağlık öpüyorum =)

    YanıtlaSil
  27. Ne deseniz haklısınız Meral Hanımcım gerçekten yorum alamadığım zaman bende üzülüyorum...sıkmayın canınızı sağlık olsun...gelelim çalışmalara ,güllü tepsiler harika olmuş elinize sağlık, aynayı bende merak ettim sabırsızlıkla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  28. Meral Hanım böyle bir yazının üzerine yorum yazmaya bile utandım.Gerçekten sitem etmeniz gerekiyormuş herhalde.Bunca zamandır sizi takip ediyorum ama hiç yorum yazamamıştım .Neyse bu da bahanesi olmuş oldu.Ne olur kusuruma bakmayın ama bazen öyle bir yoğunluk yaşıyoruz ki atölyede yemek yedik mi onu bile hatırlayamıyoruz.Ama emin olun her gün muhakkak bir kez şöyle bir geçiyorum sayfanızdan ve içim ferahlayıp ayrılıyorum.Yaptığınız her şey çok güzel ve emekli.Lütfen gücenmeyin sizi çok büyük bir zevkle takip ediyoruz.Sevgiler Çağla.

    YanıtlaSil
  29. Yapılan işe,harcanan zamana ve onca emeğe bir yorum beklemek ve alamamak... Aslında bu biraz toplumsal sorunumuz bence...
    Takdir etmeyi bil(e)memek!
    Biz hayranlarınıza kırılmayın n'olur ama böyle ara sıra da silkeleyin ;)

    Bende o 700-800 kişini içindeyiimm ;)illaki blogunuza bakarımm,acaba yeni neler yapmışlar,ne teknikleri çalışmışlar diye tabi içten içe merak ve kıskançlıkla :)
    Aralarından kötü demeyelimde uyumsuz hiç mi çıkmaz yahuuu!
    Rölyef kenar çalışması çok güzel olmuşşşş(stencil filanmı deseni çıkartmaya yardımcı olan?)
    Beyaz güvercinler çok hoş görünüyor.Pembe tepsi de çok başarılı olmuş. Bitmemiş Aynanın merakla bekliyorum son hali nasıl diye.

    Ellerinize Sağlık.Emeğinize Sağlık.

    YanıtlaSil
  30. Selamlar, rahatsızlıklarımdan dolayı epeydir gelemdim sizlere. Ziyaretlerin ve yorumların için çok teşekkürler.
    Bu arada sayfamda 14 şubat için çeklişim var, senide beklerm, sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  31. Unos trabajos preciosos, muy bonitos todos.
    Besos desde España

    YanıtlaSil
  32. canım benim kıyamam sana :)

    YanıtlaSil
  33. Sevgili Meral ablacığım; aşama 1: bu işler ortaya çıkacak ki hakikaten sabır, emek ve sevgi gerektiriyor.
    Aşama 2: Fotoğraflayacaksın; yok ışık iyi olmadı, kadrajı beğenmedim diye son kontroller, olmadıysa sar başa.
    Aşama 3: yazısını yaz, elemediğin fotoğrafları ekle.
    Bu arada öğrenci arkadaşların her biriyle ayrı ayrı ilgilen..
    Aşamaların ne kadar zor olduğunu bloglayanlar biliyor. Dolayısıyla motive etmek için yorumların izlenme sayısına göre çok az olması insanı kırıyor. Haklısın ablam. Biraz daha özenli, öğrendiklerimiz için, hiç olmadı heveslendirildiğimiz, el emeğine saygımızdan ötürü çok fazlasını hak ediyorsun. Ben hoşuma giden bu bloğa olan sevgimin tezahüründe yeterince performans gösteremediğim için özür diliyor, orada emek sarf edip ürünlerini bizimle paylaşan bütün arkadaşlara sevgilerime öpücüklerimi ekleyerek gönderiyorum..

    YanıtlaSil
  34. Üzülme sen canım ablacım senin kıymetini bilenler biliyor zaten. Bende bir ara çok üzülüyordum senin gibi sitem dolu yazı paylaştım bir iki gün yorumlar çoğaldı sonra, yine aynı.
    Sen üzülme takma kafana tokadan başka birşey :))))

    Bu arada kabartmalı güllü takım çok güzel olmuş tabi diğerleride ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  35. Meral Ablam yine çok hoş çalışmalar yapmışsınız..Ellerinize sağlık!
    Yorum yazıldığında ben de çok heyecanlanıyorum,seviniyorum,çok haklısın..Bir de senin izleyici sayını göz önünde bulundurunca böyle düşünüp,kırılman çok normal..Bu sayını kıskanmıyor da değilim hani ;))) Ama yılların boyamacısı olunca da o kadar olsun ;)
    Sen üzülme sakın,bak arada sirkelenmek lazım galiba,yazdıkça yazasımız geliyor şimdi :D
    Seni çok öpüyorum,en kısa zamanda yine ve daha uzun yüzyüze sohbet etmek dileğiyle..
    SEVGİLER!

    YanıtlaSil
  36. Sitem etmeyin, burdayız burdayız :)

    YanıtlaSil
  37. Selam,
    Bu kuşlara bayıldım. Negüzeller. Yatak odama düşündüm hemen. Romantik romantik. Şu rölyef kabartmanızada bayuılıyorum.

    YanıtlaSil
  38. Meral hanımcım kırılmayın boşverin,yorumlar insanı mutlu ediyor tabi ama 800 kişinin seni ziyaret etmesi, beğenilmek de çok güzel,ayrıca ayna muteşem olacak eminim takipteyim....

    YanıtlaSil
  39. çalışmalarınız yine çok güzel.Ben de sizinle aynı dertten muzdaribim, her postuna yorum yaptığım arkadaşlarımın bazılarından hiç geri dönüş olmayınca insan kırılıyor, üzülüyor.Neyse sağlıkla sevgiyle kalın:)))

    YanıtlaSil
  40. Sevgili Meral Ablacığım,
    Aynen sana katılıyorum. Ziyaretçiler çok, bu da ayrı bir güzellik ama, yorum bırakıldığı zaman insan daha bir şevkle çalışıyor. Sen yine de yaptığın güzelliklerden bizi mağrum bırakma. Sevgilerimle... NURDAN

    YanıtlaSil
  41. Meral hanım, her yaptığınız obje birbirinden güzel, yaratıcı ve zevkli. Ahşap boyamayı siz ve sizin gibi birkaç usta blog arkadaşımdan görerek heveslenip yapmaya çalışıyorum ben. İnşallah sitem ettiğiniz kişiler arasında değilimdir çünkü vaktim olduğunca (bankacı olduğum için çok yoğunum gerçekten, iki küçük çocuk vs. çok fazla vaktim yok aslında) blogları izleyip yorum bırakmaya hakikaten gayret gösteriyorum. Sizi çok severek takip ediyorum. Ama siteminizde çok haklısınız, o kadar girip çıkıyorsan bir bloğa demek ki yapılanları beğeniyorsun demektir o zaman her yayına olmasa bile sık sık beğenini de dile getireceksin, bu kadar basit vede gerekli. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  42. bende aynı soruları soruyordum kendime,iststistik bölümü 40 kişi diyor ama 2 yorum olyordu...ben artık çok takılmıyorum,sende öyle yap meral ablacım emeklerin boşa gitmiyor emin ol:)
    pembe tepsinin peçetesinden bende yaptım ama bu fotokopi diymi
    bende aldım ağaç dokusu veren aparattan tv de izlemiştim eceyi bunu kullanırken aama cesaret edemiyorum,pratik yapmak gerekli sanırım....

    YanıtlaSil
  43. Hiç üstüme alınmadım siteminizi, :)) Çalışmalarınızı zevkle takip ediyorum, sayenizde pasta rölyef yapmaya cesaretlendim:))

    YanıtlaSil
  44. Meralciğim öncelikle işleriniz harika buna diyecek yok ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık.
    Kırgınlığınızı anlıyorum çünki bende aynı sorunları yaşıyorum zaman zaman Hani derlerya sanatcıyı alkış blogcularıda yorumlar var eder söyleyen ne kadar güzel söylemiş .Vallahi paylaşmayı sevmeyen biri olsan blogculuğu bırakacağım yorumların sayılarını görünce.Sevgiler

    YanıtlaSil
  45. Tüm iyi dileklerimi yolluyorum Meral abla boşver takılma onlar yazmasa vazmı geçicen yazmaktan vazgeçipte bizi sensiz mi bırakıcan yani elleriniz dert görmesin

    YanıtlaSil
  46. BEN SİZİ ÇOK SEVEREK TAKİP EDİYORUM MERAL HANIMCIM..BÖYLE KIRILMAYIN..SİZE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM..

    YanıtlaSil
  47. bende sizi çook severek takip ediyorum kırılmayın ellerinize emeğinize sağlık şahsen öğrendiim pek çok şeyi sizleri ve benzer birkaç bloğu takip ederek öğrendim.

    YanıtlaSil
  48. amaneyyyyyy yedik fırçaları desene Meral'cim:)))))))))
    valla ben her sayfana yorum yazmak istiyorum.fakat Serpil ablam da şahidimdir ki benim blogda sıkıntım çok.kumanda panelim çok nadir çalışıyor.bu nedenle sürekli anında takip yapamıyorum.
    çok öptüm seni
    en kısa zamanda gelicez inşallah sana

    YanıtlaSil
  49. Hay Allah çok üzüldüm.Sitem etmekte haklısınız.Yorum bırakmam lazımdı.Özür dilerim.Ama siz benim için bu işin ordinaryüs profesörlerinden birisiniz.Yorum yapmasamda her gün baktığım bloglardan birisiniz.Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
  50. Hepinize kocaman öpücükler ,sizleri çok seviyorum iyiki varsınız....

    YanıtlaSil
  51. Her arkadaşıma katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  52. meral hanımcım.hepimiz aynı durumdayız.ama moral bozmak yok.biraz da zamansızlık.inan hergün girmeliyim birşeyler yapmalıyım diyorum.ama zaman olmuyor.sevgiler.istanbula yolun düşerse bekliyorum

    YanıtlaSil
  53. Ayni dertten muzdaribim Meral Hanım'cığım. Çok sevdiğim bloglara bile yorum yazmaz oldum artık. İnsan hatır için bir kez iki kelâm eder değil mi? Neden izlemeye alıyorlar ki o zaman? Yabancı bloglara bile kaşını gözünü yara yara birşeyler yazmaya çalışıyorum. Beğenildiğini, izlendiğini bilsin diye. Baktım hep ben yazıyorum, karşıdan tık yok, yazmıyorum atık. Birini de sildim gitti. Kendilerini izlemeye alalım, izleyen sayısı artsın diye gelenlere ise iyice kızıyorum. Sizinki gibi çok faydalı bilgiler veren bir bloga yazmayan utansın derim, ne diyeyim? Üzülmeyin, değmez. Sizi kaçıranın aklı yok ayol:)))

    YanıtlaSil
  54. Nedretcim haksızmıyım ama baktım herkezin derdi aynı arasıra içindekini dökmek lazımmış...

    YanıtlaSil
  55. canım benim haklısın aslında al benden de o kadar.saatlerim geçiyor başında.oda emek sonuçta.emek ve zaman.neyse sıkma canını .kuşlar çok güzel diğerleride vesselam.ellerin dert görmesin.sevgiler..

    YanıtlaSil
  56. Alanaycım sağol canım bugünde taze taze çekip yayınladım ne yapalım küsmek yok...:)

    YanıtlaSil
  57. Vallahi Meralciğim doping yapmışsın çok güzel yorumlar yazmış arkadaşlar, çok da iyi yapmışsın.Aslında takip ediliyorsun ama bunu hissetmemek seni kırmış, Nedretciğime de katılıyorum çok az senin gibi paylaşım yapan bloglar.Okul gibi oluyor gördüklerim bana inan can, ben bile vallahi bir şeyler kaptım. Hiçbirşey öğrenmesemde gözüm gönlüm okşanıyor yaptıklarınıza baktıkça. İyi ki varsın Meralciğim.

    YanıtlaSil
  58. Merhabalar,,,,
    Tesadüfen tanıdım blogunuzu,aslında yemek-mutfak siteleridir sabahtan aksama kadar bıkmadan dolastıgım farkına varmadan akıp giden saatlerde..Yemek sitelerinden buldumsizi cok dogal ve hoşsunumlarla var olan blogunuzu..sayfa sayfa atlarken bu yazınızı okudum durup yazmak istedim size-O kadar haklısınızki kırılganlıgınızda aslında kırılganlık degilde siteminizde..Bende blog sahibiydim kapattım gülen yüzle içten yazdıgım her satırımda mutlu oluyordum..Yılmak degil ama kızgınlıktı benim nedenim-Tanımasanızda hoş iki kelam merhaba diyerek baslamak hoş sürprizlerdi her actınızda sayfayı,yogun tempodada olsanız..Yazdıklarınıza yanıt alamamak,kimi zamanda emege saygısızlık için var olan kişilerle ugrasmak..Ama size sunu belirtmek isterimki ankaradayım ve bende bu dünyaya atıldım inanılmaz bir dünya sunmaktasınız sonu olmayan doyumsuzca yarımda kalsa işiniz bir baskasına baslama istegiyle hep hep diyerek güzellikler yaratmak-EMEGİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK..Blog sizi mutlu edense düşünmeden bencesiz tanımlarınıza resimlerinize devam edip,ben bugünden merhaba deyip,diğer takipcilerinizi nicelerle buluşturun her defasında yaptıgınız gibi..SEVGİLER-SELAMLARRRR
    Eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel şeyler paylaşmışsınız yüreğim ısındı sağolun varolun:)))))))))))))

      Sil
    2. SEVGİYLE KALIN TESEKKÜRLER:)))

      Sil
  59. 60. Yorumu yazmak istedim... Aslinda onceden bloglarin birbirini takip ettigi, yeni bloglarin tanitildigi , forum yazilarindan guzel bloglara ulasildigi bir site vardi. Sanirim bunlarin olmayisida birbirimizi bulmamiza ve yorum takibini yapmamamiza sebep oluyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakmayın bana arada böyle efkarlanıyorum:)))

      Sil