İzleyiciler

16 Şubat 2012 Perşembe

YARDIMLARIMIZI BEKLİYORLAR....

Bu çiçek CHP Kadıköy Kadın Kollarına benden :)
Arkadaşlar beni CHP Kadıköy Kadın Kolları Başk.Yrd. cısı Janet hanım aradı,bir huzurevinde gönüllü bir hocanın eşliğinde(hocam çok özür dilerim inan isminizi unuttum,hypogliseminin yan etkileri:) orda kalan hanımlara seramik ve cam boyatacaklarmış benden bu konuda yardım istediler elimden geldiğince bişeyler yolladım ama hemen Gül hocayla,Kübra hocayıda arayıp onlara anlattım onlarda seve seve katılacaklarını söylediler,daha sonra sevgili Nergis arayarak 8 Mart kadınlar gününde stant açarak satış yapacaklarını ve toplanan parayı Çocuk Esirgeme vb. gibi kuruluşlara yollıyacaklarını 250 gencede burs olarak katkıda bulunacaklarını ve boyanmış obje veya herhangi birşeyle katkıda bulunup bulunamayacağımızı  sordular tabiki dedim hay hay ayrıcabende dostlarıma söylerim onlarda böyle hayırlı bir işe gönülden katılırlar,eğer katkıda bulunmak isterseniz bana mail atabilirsiniz  yada ayın 18 indeki toplantıya gelenler isterlerse getirebilirler,Ayşinciğimede söyledim oda toplantıya getiririm dedi onadaburdan bir öpücük....Ayrıca bu etkinliklere zamanlarını harcayan CHP kadın kollarınada kocaman bir alkışşşş ......

6 yorum:

  1. Bende katılmayı çok isterim, gönderilecek yerin adresini iletebilrimisin, bi de ne zamana kadar gönderebiliriz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana mail atarsan veya telefonunu verirsen mesajla Janet hanımın tel..ve adresi vereyim,ona sormadan telefonunu yazmak istemedim canım:)))

      Sil
  2. Meral Hanımcığım çorbada benim de tuzum olsun isterim. Filkete işi yapılmış bir fular ve bir de elimde yarım amigurimim var onu bitirip yollamak isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilekcim bana mail atarsan yollıyacağın yeri ve telefonu yazarım...

      Sil
  3. Bende yardımcı olmak isterim ama nasıl olabilirim bir yönlendirebilir misiniz..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail atabiliresniz yada telefonuma mesaj adres bilgilerini verebilirim...

      Sil