İzleyiciler

16 Mart 2012 Cuma

BİZ ART CRAFT DÜNYASINA DÖNDÜ:)))

 Çok amaçlı kutu çalıştık,Biz Art dan aldığım kelebek ve mankenleri dekopajla kaplayıp yağlıboya ile eskittim,tabiki yine bastık mühürleri...






 Peçetelik yaptık hamurla kabarttık...
 Yanınada tepsi ekledik.....Alttaki yapraklarda mühür...

Kaftana peçeteyle kapladık boyutlandırıp yağlıboyayla eskittik...
Yıllar evvel İnciyle Bülent çok güzel objeler yapyordu sonra Ankaraya taşınıp başka bir iş yaptılar geçenlerde beni aradılar birşeyler yapsakmı diye bende aman dedim onu yapın bunu yapın şu lazım dün geldiler inanın şok oldum o kadar güzel şeyler yapmışlarki bayıldım tam o anda Asiyede şemsiyelik boyuyordu Bülent şemsiye kessene dedim olur dedi bekliyorum,aklımıza ne gelse söyledik oda hemen yaparız merak etmeyin dedi bugün hemen bir kutu çalıştım yarın bakalım neler neler boyayacağız...Biz Art aramıza hoşgeldin:)))

24 yorum:

  1. Merhaba kelebek ve mankenin ahşaptan olması çok güzel mühürler çok yakışmış ellerinize sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtapcım daha neler neler var,yakında satışa sunulacak,hepside genelde kendi çizimleri..

      Sil
  2. Meral Abla, müsait olduğun birgün yağlıboya eskitmeyi anlatır mısın, ellerine sağlık, kutuya bayıldım:)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok güzel olmuş. Ama, çok amaçlı kutuya bayıldım.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. evet meral hanım bizart döndü bende birşeyler yaptıdım.ama siz benden hızlısınız.hemen uygulama yapmışsınız.şimdi bir HOME hazırlamışlar görmelisiniz.kuşlar baykuşlar mantar elma aslında piyasada dolaşan herşey.face de pukilicous da da orjinalleri var.şimdi ben bir yelkenli yaptırdım.yaz geliyor ya
    hadi artık bizim de bir bülent ustamız var........

    YanıtlaSil
  5. Kübracım gördüm gördüm hepsinden aldım bayıldım bende birşeyler tasarlayıp rica ettim, tabiki herkes yararlansın diye,zaten Bülentle İncinin çalışmalarını çok severdim iyi oldu,burdan duyurulur,tasarım yapın hayata geçirelim:)))

    YanıtlaSil
  6. Ohh sen,"daha neler var,neler"; diye sulandir agzimizi:=)) Biz raziyiz o nelere de en fenasi bu merak, hani icten ice sordugumuz soru, "neler var acaba?". :=)) Yaa benim en büyük derdim hoby olarak ta yapsam mdf ve tahta kesim objeler bulmakta zorlanmam:(( Zira Avrupa'da genelde hep ayni seyler var ve insan bir süre sonra cerceve tepsi ve benzeri büro malzemeleriyle calismak istemiyor, sanirim tablo ve panolara yönelecegim bu sebepten, annecim aglamak istiyorum ühüüüü, dett ne aglamasi hafta sonu geldi, hava civil civil, giyip cicileri disari cikma vakti:=)) Meralcim feyz aliyorum senin atölyenden cikan islerden ve yanisira edindigin es, dost ve ahbaplarla aranda olan diolog ve yardimlasmada süper. Atölyedeki herkese selam, bak iletmezsen selamimi, atlar ucaga kendim gelir, KIZLARRRRRRR DERIM BU MERAL VARYA SELAMIMI ILETMIYOR SIZE:=)) Sevgimdesin can arkadasim, harika bir hafta sonu diliyorum. :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikirlopedim valla adresini yaz yollıyayım ya kıyamam sana,valla söylüyorum selam boynumun borcu,kızlarda sevindi blog alemine döndüüne onlarında çok selamı var,öptüm can:)))

      Sil
    2. Oyy kiyamazda bana:=)) Tamam anlastik, o hal de bir gün bir sürprizle ceeeeeee derim yakinda sana, o gün konusuruz ok. Rüyama girdiniz bu ara da bilinc altima nasil islemisim senin atölyede bir günü, rüyamda atölyede sizlerleydim:=)) Sevgimle Meral sanatevindeki herkeseeeeeeee:=))

      Sil
  7. Kelebek ve mankenli kutu çok güzel olmuş , ellerine sağlık , selam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım yeni teknikler çok güzel,hergün birşey çıkıyor...

      Sil
  8. meral hocam yine hepsi birbirinden güzel olmuşlar ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. meral hn bayılıyorum şu sizin çalışmalarınıza içinizdeki iyi enerjiyi yansıtıyorsunuz sizi birkez gördüm ama müthiş bir elektiriğiniz var bayıldım sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bilmukabele bende seni sevdim gözlerinin içi gülüyordu ben buna çok önem veririm ne demişler gözler yalan söylemez:)))

      Sil
  10. bizart ın tekrar başlamasına bende çok sevindim.çok güzel ürünleri vardı.Severek kullanıyorduk.
    bu arada sen beni unuttun.:(((((
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. ¡Preciosos trabajos! Me gustan todos.
    Besos desde España

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel olmuşlar. Bu biz art craft ürünlerine nasıl ulaşabiliriz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yakında katolog çıkacak ana bayi olarak bende satışa sunacağım sevgilerimle...

      Sil
  13. Ancak bu kadar güzel olabilir bir kutu. Harikasın ablacım. Ellerine sağlık.
    Ben Biz Art'ı yeni duyuyorum:( Acaba web siteleri var mı? Adreslerini eklersen sevinirim.
    Bu arada ben de mühürlerimi kullandım en sonunda:) Vernikledikten sonra yayınlayacağım. Silikon mühürlerde bazen dağılma oldu. Sen de yaşadın mı ablacım böyle birşey? Ben mi beceremedim yoksa... Yine de, dağılmış halleri bile çok güzel duruyor:)
    Öpüyorum seniiii:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annene geçmiş olsun canım Biz Art benim çok eski arkadaşlarım çok güzel şeyler yapacaklar vede uygun fiatlarla bu hafta birlikte katolog çalışması yapacağız ana bayii oldum en kısa zamada web sitreside açılacak istediğin şey varsa keserlerde kahvaltıya örnekler getiririm...

      Sil
  14. Bloğunuzu ziyarete girdiğimde kolay kolay çıkamıyorum. Bu denli üretkenliği neye borçlusunuz bilmiyorum ama tebrik etmekten başka diyecek bir sözüm yok. Ellerinize emeklerinize yüreğinize sağlık olsun. Bu arada eşimden 57. alay hakkında öğrendiklerimden dolayı taşıdığınız onuru paylaşmak istedim. Bugünlere ulaşmamızı sağlayan o değerli insanları saygıyla anıyorum.

    YanıtlaSil