İzleyiciler

30 Eylül 2011 Cuma

YAĞMUR GELDİ HOŞ GELDİ...








Bugün Sapancayı nerdeyse sel basıyordu, olsun toprak suya doğdu çimenlerim bayağı sararmıştı, öyle sevindimki ama birşeyi unuttum yarınki siparişleri verniklemem gerekiyordu binbir zorlukla şemsiyenin altında attık, Sevgili Alanay beni mimlemiş bu işlerdende hiç anlamıyorum birde hiç ayrım yapamam olsun bende hepinizi mimlerim........

6 yorum:

  1. ah yine ne güzel çalışmalar var Meral hanımcım.yağmur,güneş sıcak,hepsi ayrı etki bırakıyor:)hepsi birbirinden güzel yine.elleriniz dert görmesin.
    bu arada evet sizi mimledim.bende pek anlamıyorum zaten mimleyen arkadaş yabancıydı çeviriden anlıycam diye öldüm:)) sizin de 9 bloğu mimlemeniz gerekiyor bir tür silsile oluşturuluyor herhalde.

    YanıtlaSil
  2. İyi oldu bu yağmur, üşeniyordum bahçeleri sulamaya :)) Umarım yarın yağmaz, şehire ineceğiiim :)
    Bu güzellikler için hiiiç bişi demiyorum, çünkü çoook kıskanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Canım benim, aferinlerin için teşekkür ediyorum. Bursa paketini yayınlayıp, bitireyim dedim. Ayrıca senin yanında coşmak kim, biz kim. Var mı senden hızlısı, beceriklisi ve yaratıcısı cancazım.... Öpüyorum seni, selamlar.

    YanıtlaSil
  4. Ben de bugün yağmurlu havaya uyandım hem de balkon minderlerini unuttuğumdan fırlayarak, tamam istiyorsanız yağsında dışarda olunca fena geldi banai ben pek mutlu bir gn geçirmedim buyüzden ve mübarek hiç dinmedi üzerimde bir bulut girdim çıktım dolaştım bugün:( Yine çok güzeller özellikle o el arabasını çokk sevdim.

    YanıtlaSil
  5. Parabéns querida e muitíssimo obrigada pela visita e por estar em meus seguidores. Tudo aquí em muito lindo, gostei tanto que vou ficar. Um abraço.

    YanıtlaSil
  6. Nerdeyse her gün sayfanızı ziyaret edip, bu güzelliklere bakıyorum. Diyecek bir şeyim yok, ellerinize saglık :)

    YanıtlaSil