İzleyiciler

28 Şubat 2011 Pazartesi

ARKADAŞLAR BU BİR UYARIDIR....


                                      Nuranın oğluna çöp kovası yapmıştık..
                                  Pano ve çerçevede ekledik...
                                 Ayrıca kutu ve albümde yaptık...
          
  Yedi sekiz sene önce yaptığım hamur kabartma  abajur altı...

                                   Gazetelik el boyama....
                                  Su bidonluğu peçete tamamlama.....Alttaki sandık vernik eskitme orta göbek pasta rölyef üstüne el boyama ve yağlıboya eskitme...
Dün blogda gezinirken pat karşıma arap kökenli porno resimler çıktı evet yanlış okumadınız,nasıl kapatacağımı bilemedim, resmen şok oldum. Damadım Murat uyarmıştı beni anne kelime dogrulamayı kaldırmışsın kaldırma diye aman dedim birşey olmaz bende bazı bloglara sizde kaldırın dedim yorum atmak zor oluyor diye, oysa bazı zararlı yayınlar sanal aleme otomatik olarak yollanıyormuş kelime doğrulama olunca es geçiyormuş,kelime doğrulama birebir insan kaldırabiliyormuş sadece,anlıyacağınız  yorum atmak zor da olsa tekrar koydum arkadaşlar benden tavsiye sizde etkinleştirin yoksa benim gibi şok olursunuz...Makinam kurumaya bırakıldı bugün yapılanları sonra yayınlarım,eskilerle idare edeceğiz artık..

3 yorum:

  1. hepsde çok güzel olmuş,ama deniz temalı olanlara bayıldım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yapilanlar gönlümü oksadi yine, emeklerine yillarina saglik. Makinana bir sunni tenefüsmü yaptirsak:) Bu ara da bu ciddi bir uyari gercekten, ben de hobicigimin ricasi üzerine kaldirmistim, kelime dogrulamayi, yeniden bu uyarinla birlikte, e mecburen ekleyecegim. Cok tesekkürler Meral can.

    Sergi ve Istanbul gezin nasil gecti?

    Sevgimle.

    YanıtlaSil
  3. Güzel işler çıkarmışsınız ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil